Despre noi

Filozofia companiei este simplitate, insa aceasta consta in importanta oferita fiecarui client. Crearea unei relatii comerciale puternice, seriozitatea si profesionalismul echipei noastre ne recomanda ca fiind un furnizor de incredere pentru care ingrijirea si imbuntatirea calitatii reprezinta un atuu. De aceea dezvoltarea si ptimizarea calitatii sunt valoriile noastre de baza.

Lucrand cu concepte noi, inovatoare, desene, modele si solutii pentru diverse sisteme de prindere a perdelelor, atat din punct de vedere al design-ului cat si al functionalitatii, au scopul de a satisface nevoile din ce in ce mai sofisticate ale clientilor nostrii. De la stilul clasic, la cel modern, de la galerii clasice din lemn, la sine de aluminiu si storuri romane, orice client aflat in cautarea unei idei pentru decorarea ferestrei poate gasi sprijin la noi.

Fiind producatori si importatori directi pentru acest tip de produse (galerii 28mm din lemn masiv, plastic si capat de lemn, galerii metalice, sine de plastic, sine de aluminiu, ciucuri, rejanse si accesorii pentru galeroo), folosim un sistem activ de urmarire a stocurilor si avand la baza o logistica foarte buna, oferim promptitudine in onorarea comenzilor. In cei 15 ani de experienta am inteles ca o ramura importanta in promovareaproduselo noastre, este reprezentata de marketing. De aceea pentru a ne respecta promisiunile facute clientilor, a luat nastere brandul nostru Stil Decor, ce inseamna eleganta, simplitate si eficienta. Intodeauna, in brandul nostru vei gasi un prieten.